TR / EN

SezinTeach21 Eğitimciler Program Medya Geçmiş Yıllar Kayıt İletişim

Sezin Okulu, yenilenmeyi, gelişmenin gereği sayan felsefesiyle sadece kendi öğrenci ve öğretmenlerini değil tüm Türkiyeli eğitimcileri, güncel, geçerli eğitim teknikleriyle tanıştırmanın sorumluluğunu üstleniyor. Yarım yüzyılı aşan deneyimine dayanarak tasarladığı bu sempozyumla, 21. yüzyılın katılımcı, öğrenci merkezli, ilham verici eğitim tekniklerini tüm seviyelerden öğretmenlerle ve geleceğin öğretmenleri olacak eğitim fakültesi öğrencileriyle paylaşmayı hedefliyor. Sempozyumun ana teması olan “öğrenciye ulaşabilmenin yolları” üzerine düşünen, tartışan, çalışmalara katılan her eğitimci, öğretmenle öğrenci arasında, öğrenciyle öğrenme süreci arasındaki zorlukları yıkabilmek için ilk adımı atmış olacaktır.

Biz inanıyoruz ki; her günün akşamında daha fazla öğretmen, öğrencilerinin yüzündeki merak, heyecan ve azim yansımalarını hatırlayarak başını yastığa koyduğunda; daha iyi bir ülkede uyanma şansımız artacaktır. Bu inanç doğrultusunda Türk eğitim sistemine katkılarımız devam edecektir.